Parteneri

Tehnologia moderna si solutiile inovatoare in protejarea mediului inconjurator alaturi de profesionalismul echipei noastre asigura calitatea superioara a serviciilor oferite clientilor nostri. Acestia sunt atat service-uri auto din Bucuresti si din tara cat si companii industriale care genereaza uleiuri uzate si alte deseuri periculoase si nepericuloase.  


MAI MULT

Logistica

Compania KG Oil detine o flota de sase auto-cisterne speciale, echipate conform normelor ADR si ARR  care colecteaza uleiul uzat ori de cate ori containerul dumneavoastra se umple.


MAI MULT

KG Oil Work

KG Oil Work este o companie care face parte din grupul de firme KG Clean Energy, grup care se implică activ în protejarea mediului înconjurător în România. Aceasta se ocupă cu colectarea deşeurilor periculoase precum: · Ulei mineral uzat; · Ulei sintetic uzat; · Lichid de frână. Priorităţile echipei noastre sunt: perfecţionarea modului de stocare şi colectare prin tehnologia întrunită de containerele noastre special construite pentru depozitarea uleiurilor uzate, respectarea mediului înconjurător...


MAI MULT

Container pentru deseuri marca Werner& Weber Austria

  Compania KG Oil Work este importator exclusiv al modelului de origine austriaca de containerpentru deseuri SB 990; acesta are un design cu pereti dubli conform specificatiilor impuse de Uniunea Europeana si adoptate si de tara noastra; este adecvat depozitarii si colectarii in maxima siguranta a deseurilor periculoase cum ar fi uleiul sinteticsi mineral uzat, uleiul hidraulic uzat, etc. Containerul are o capacitate de 910 litri, este dotat cu indicator de avertizare...


MAI MULT
0123

Afla ultimele noutati

Completeaza casutele de mai jos cu datele tale si vei fi mereu la curent cu ultimele noutati.

Username

Parola

KG Oil Work

  • PDF

KG Oil Work este o companie care face parte din grupul de firme KG Clean Energy, grup care se implică activ în protejarea mediului înconjurător în România.

Aceasta se ocupă cu colectarea deşeurilor periculoase precum:
· Ulei mineral uzat;
· Ulei sintetic uzat;
· Lichid de frână.

Priorităţile echipei noastre sunt: perfecţionarea modului de stocare şi colectare prin tehnologia întrunită de containerele noastre special construite pentru depozitarea uleiurilor uzate, respectarea mediului înconjurător şi îndeplinirea standardelor de calitate faţă de toţi clienţii noştri.

Oferim servicii prompte şi de cea mai bună calitate folosind o infrastructură conformă care respectă legislaţia în vigoare.

 

Contact

Strada Garii nr. 161, Jilava
Complex Gloria bloc B3
tel: +40 21 224 47 82
fax: +40 21 224 47 82
e-mail: office@kgoil.ro