Afla ultimele noutati

Completeaza casutele de mai jos cu datele tale si vei fi mereu la curent cu ultimele noutati.

Username

Parola

Blue Streamline

  • PDF

 

BlueStreamline reprezinta un grup de studenti entuziasti din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, ce au acceptat provocarea de a fi prima echipa romana participanta in cadrul competitiei Formula Student.

Facand primul pas in 2009 la Silverstone cand ne-am aliniat la start cu primul monopost conceput, proiectat si realizat in Romania, in 2010 ne propunem sa ne implicam cu sanse reale in lupta pentru un loc in primele 30 de echipe in clasamentul final al  competitiei.

2009 a fost pentru noi anul de debut, reusind sa realizam ceea ce s-a mai incercat de multe ori in Romania, construirea unui monopost conform regulamentului Formulei Student. Am reusit sa ne ridicam la asteptarile partenerilor nostri, dar si exigentelor inginerilor din Formula 1 ce ne-au evaluat in luna Iulie la Silverstone. Ca urmare a prestatiei noastre de anul trecut , am fost invitati in Anglia si anul accesta. Avem increderea ca in urma experientei dobandite anul trecut, ne vom putea clasa in primele 30 de chipe participante.

Echipa BlueStreamline:  Ciprian Pãltinişanu - liderul echipei, Horia Platona – responsabil PR, Vlad Țoţu si Mihai Marinescu – sasiu, Zalan Zoltan Zorgel – responsabil partea tehnica si suspensii, Alexandru Pãtrunjel si Sorin Valeanu – caroserie, Rusu Vlad – PR, Stoica Radu – anexe cockpit, Andrei Tudosia – admisie si evacuare, Ovidiu Safta – transmisie, Crãiţã Alexandru si Cristina Comaniciu–grafica/website, Pândaru Robert – suspensii, Maxim Claudiu Cosmin – analize si simulari, Andrei Kerekes, Christian Tulvan, Adriam Gabrielli si Traian Lavric – electronica, iar partea de motor e acoperita de : Sabin Bularda, Munteanu Alexandru si Cristi Şoimaru. In drumul nostru suntem ajutati de Ildiko Lemenyi Schaffhauser – consilierul nostru de relatii cu publicul.

Mai multe Articole...

Page 1 of 2

Contact

Strada Garii nr. 161, Jilava
Complex Gloria bloc B3
tel: +40 21 224 47 82
fax: +40 21 224 47 82
e-mail: office@kgoil.ro